Τεχνική Περιγραφή

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ  ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ

Η εταιρία ALFA TECHNIKI – ΚΑΚΟΣΑΙΟΣ ΕΥΑΓ. Κατασκευάζει  κουφώματα αλουμινίου από τις Σειρές : ALUMIL – M11000 ALUTHERM PLUS, M9650 ALUTHERM, M20000 APOLLO ALOUTHERM, M15000,  M9400, M940 (Ανοιγόμενα) –    S450GS ALUTHRM, S350 ALUTHRM, M300 ALUTHERM, Μ9200, Μ9050 (Συρόμενα).

     Τα προϊόντα της (Alfa Techniki) δίκαια έχουν καταλάβει, εδώ και χρόνια, τις πρώτες θέσεις στην προτίμηση του καταναλωτικού κοινού, διότι η προσεκτικά σχεδιασμένη σειρά που χρησιμοποιεί εξασφαλίζει μόνωση, στεγάνωση, σωστή και απλή λειτουργία και οικονομία, γιατί με μικρό αριθμό προφίλ είναι δυνατή η κατασκευή πολλών τύπων κουφωμάτων, έτσι ώστε η τελική τιμή του κουφώματος να είναι αισθητά χαμηλότερη.

Ι. ΣΥΡΟΜΕΝΑ

 • Όλα τα προφίλ κόβονται σε γωνία 45° και ενώνονται με γωνίες σύνδεσης.
  Η ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ  επιτυγχάνεται με βούρτσες και ελαστικούς τάκους για τα επάλληλα.

siromena

 • Τα ΡΑΟΥΛΑ ΚΥΛΗΣΗΣ είναι ρυθμιζόμενα, μεγάλης διαμέτρου με επικάλυψη Teflon και έτσι επιτυγχάνεται ομαλή, εύκολη και αθόρυβη κύληση του συρόμενου.

 

 •  Τα καμπύλα προφίλ χαρίζουν στην κατασκευή μια ξεχωριστή εμφάνιση και σε συνδιασμό με την οικονομία και την ποιότητα των άλλων βασικών χαρακτηριστικών που αναφέρθηκαν προηγουμένος κάνουν την επιλογή σας πετυχημένη.

ΙΙ. ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΑ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ  &  ΑΠΛΟΤΗΤΑ 

Ακόμα και σύνθετες κατασκευές επιτυγχάνονται με μικρό αριθμό προφίλ, με απλό τρόπο, εξασφαλίζοντας άψογες συναρμογές και οικονομία σε κόστος.

anigomena

 • ΑΠΟΛΥΤΗ  ΜΟΝΩΣΗ & ΣΤΕΓΑΝΟΤΗΤΑ

Οι παραπάνω ιδιότητες αποτελούν προτεραιότητα για την εταιρία μας και επιτυγχάνονται με τρία (3) λάστιχα στεγάνωσης από άριστα υλικά.  

 • ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ  ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ 

Η σωστή κατασκευή, ο σωστός σχεδιασμός, και ο ποιοτικός έλεγχος σε συνδιασμό με την άριστη ηλεκτροστατική βαφή φούρνου μας δίνουν το τελειότερο ποιοτικό και αισθητικό αποτέλεσμα πάνω στην κατασκευή.

 • ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ

Η εταιρία καλύπτει όλες τις κατασκευαστικές απαιτήσεις διαθέτοντας όλα τα εξαρτήματα των σειρών της με την εγγύηση οίκων του εξωτερικού πιστοποιημένων με  ISO 9000 .  

 

 • Η εταιρία Α.Τ αναλαμβάνει πλήρως την Μελέτη – Κατασκευή  και      Τοποθέτηση των κουφωμάτων στην οικοδομή. 

 

 • Παρέχει δυνατότητα άμμεσης χρηματοδότησης του πελάτη για την ολοκλήρωση του έργου.

 

 • Δίδεται γραπτή εγγύηση .

Τηλ.: 210-55-45-247

Κινητό: 6937-67-36-20

FAX: 210-55-41-065

E-mail:  kakosaios.e@hotmail.com